Foto's

Over Antalya

Dit smaakvolle all inclusive hotel ligt aan de Turkse zuidkust in het vakantiedorpje Lara. Dit dorpje is ontstaan in de schaduw van het grote Antalya, dat op slechts 15 kilometer van het hotel ligt. Het is dan ook aan te raden om op Antalya te vliegen. In Lara zelf is niet bijzonder veel te doen. Dit dorpje wordt in de volksmond het ‘Las Vegas van Turkije’ genoemd door de vele thematische hotels die hier, net zoals in de Amerikaanse stad, staan. Zo is er bijvoorbeeld een replica van het Kremlin gebouwd. Dit kindvriendelijke hotel is direct gelegen aan één van de langste stranden van Turkije.

Tijdens uw verblijf aan dit heerlijke hotel zult u hoogstwaarschijnlijk kunnen genieten van een heerlijk zonnetje, een aangename temperatuur van de zee en lange dagen. In de Zuid-Turkse Riviéra heerst een mediterraan klimaat en heeft men gemiddeld 310 dagen per jaar de zon boven de hoofden schijnen. Vanaf juni tot en met september ligt de gemiddelde temperatuur rond de dertig graden, maar vaak zal een verkoelend windje de gevoelstemperatuur veraangenamen.

In de omgeving van dit hotel in Lara is het een en ander te doen. U kunt natuurlijk een dagje naar Antalya om daar te shoppen, te feesten of het oude stadscentrum te bezoeken. Daarnaast kunt u de Düden-watervallen gaan bekijken. Dit water stroomt vanuit het Taurusgebergte naar de stranden van Lara. Het is absoluut de moeite waard om eens een dagje door de bossen langs deze watervallen te gaan wandelen. Houdt u van oude cultuur? Een stukje ten westen van Antalya vindt u de ruïnes van Perge. Hier kunt u de overblijfselen van wat ooit een welvarende, bruisende en grote handelsstad was, bekijken.

Vergelijk Royal Holiday Palace bij 5 aanbieders Bekijk prijs