Vergelijk Royal Holiday Palace bij 5 aanbieders

Prijzen en vertrekdata kunnen variëren. Bekijk daarom alle aanbieders voordat u boekt.
Meest geboekt bij:
powered by:

Faciliteiten

In Antalya zult u een ruime keuze aan restaurants hebben. Royal Holiday Palace doet hier aan mee door verschillende soorten restaurants aan te bieden. Natuurlijk is er in eerste instantie het hoofdrestaurant waar allerlei verschillende soorten, bekende maaltijden worden geserveerd. Deze maaltijden moet u echter wel zelf ophalen, want het hoofdrestaurant is een buffetrestaurant. Er zijn tevens 5 a la carte restaurants met Italiaans, Aziatisch, Grill en Vis. Deze 4 stijlen komen vaker voor in de regio, maar Royal Holiday Palace beschikt eveneens over een a la carte Mexicaans restaurant. De lobby bar nodigt u 24 uur per dag en zeven dagen week uit voor een drankje. Verspreid over het complex treft u nog eens 8 verschillende barretjes aan. Ook is er nog een kleine snackbar en een bistro op het terrein.

Zwemplezier

Royal Holiday Palace Turkije beschikt over een privé strand dat op korte loopafstand van uw voordeur ligt. Dankzij haar ligging direct aan het strand biedt dit all inclusive hotel een goede uitgangsbasis om watersporten zoals snorkelen, zeilen en surfen te bedrijven. Voor liefhebbers van zwemmen zijn er op het Royal Holiday Palace Hotel complex 2 zwembaden, die zo groot zijn dat u de overkant niet meer kunt zien. Er is tevens een kinderbad voor de kleintjes en zowel ouders als kinderen kunnen gebruik maken van de ligbedden en parasols. Dit alles komt met gratis handdoeken service. Ook is er een exotisch aqua park waarin 5 glijbanen te vinden zijn. Aangezien het complex nog nauwelijks in gebruik is geweest zijn alle zwembaden en terreinen op het Royal Holiday Palace complex uitermate netjes en verzorgd.

Sport & Spel

Bij Royal Holiday Palace Hotel kunt u vrijwel 24 uur per dag terecht voor activiteiten. Vooral de kleintjes komen uitstekend aan hun trekken met een speeltuin, minidisco en kermis. Vijf dagen per week is er een kinderclub waarbij 4 tot 12 jarige kinderen worden begeleid bij sport, spel en vermaak. Voor de oudere kinderen, adolescenten en volwassenen worden er constant activiteiten georganiseerd zoals waterspellen, live shows, theater en avondvullende spektakels. Dit alles wordt georganiseerd door een internationaal animatie team zodat waar ook Nederlandstaligen aan toe zijn gevoegd, zodat wij ook volledig kunnen meedoen aan alle activiteiten.

Dankzij het feit dat Royal Holiday Palace Antalya pas sinds 2011 in gebruik is genomen, zijn alle sport en recreatie mogelijkheden nog splinternieuw. Dit betekent dat u op perfecte tennisbanen een balletje kunt slaan en dat u met nieuwe tafeltennisbatjes kunt spelen. Er worden diverse andere sporten aangeboden zoals biljarten, beachvolley en darten. Als u uw conditie een beetje wil bijwerken dan kunt u terecht in de mooie, uitgebreid ingerichte fitnesszaal van dit kindvriendelijke hotel.

* 4 à la carte restaurants (Italiaans, Oosters, grill en Mexicaans)
* Buffetrestaurant
* Diverse bars, waaronder een lobbybar
* Gamesroom
* Gratis wifi in de lobby
* Internethoek
* Kapper
* Liften
* Lobby met receptie
* Minimarkt
* Patisserie
* Winkeltjes
* Animatieprogramma
* Basketbal
* Beachvolleybal
* Biljart
* Bowling
* Darts
* Diverse massages
* Fitness
* Sauna
* Schoonheidsbehandelingen
* Stoombad
* Tafeltennis
* Tennis
* Turks bad
* Wellnesscenter

Foto's


Vergelijk Royal Holiday Palace bij 5 aanbieders Bekijk prijs